FTeW ruikt eindklassementstitel

Ook dit jaar lijkt het er veel op dat FTeW er met de eindklassementstitel vandoor zal gaan. Bij het onderdeel schaken gingen de eerste 10 punten naar FTeW. FMeW eindigde op de tweede plaats, terwijl FMijW op de derde eindigde. Troefcall werd ook gewonnen door FTeW. FMeW eindigde tweede en FMijW eindigde op de derde plaats. Bij het onderdeel dammen wist FMeW vrij verassend op de eerste plaats te eindigen, terwijl FMijW op de tweede plaats eindigde. FTeW werd bij troefcall derde. Bij het onderdeel zwemmen was FTeW weer beter dan FMijW. FMeW  eindigde op de derde plaats.
De eerste 10 punten voor FMijW werden gehaald bij het onderdeel slagbal. FTeW werd tweede en FMeW werd derde. Bij het onderdeel voetbal was FMijW zoals elk jaar, met 3-1 te strek voor FTeW. FMeW eindigde op de derde plaats.
Bij het onderdeel zaalvoetbal wisten de dames van FTeW met 1-0 te winnen van FMeW. Cherylin Alimoenadi scoorde voor FTeW. Bij de heren wist FMijW met 2-1 te winnen van FTeW. Lionel Debidien en Mike van Hamme scoorde voor FMijW, terwijl Earvin Emanuels voor FTeW scoorde. Vandaag wordt het laatste onderdeel beach volleybal van de Adek Games afgewerkt op het Telesurcomplex.

# Faculteit Ptn
1 FTeW 69
2 FMijW 56
3 FMeW 53

Standenlijst Adek Games

error: Kopiëren mag niet!