Laatste speeldag Ready Jeugdkampioenschap verschoven

De laatste speeldag van het Ready Jeugdkampioenschap 2012 is verschoven. Vanaf de start van het toernooi op maandag 4 juni werd elke speeldag beïnvloed door de regen, maar kon er alsnog gespeeld worden en zijn er wedstrijden ingehaald. Gisteren, donderdag 7 juni, de laatste speeldag, was het weer de hele middag  van dien aard dat er helemaal niet gespeeld kon worden, waardoor de wedstrijdleiding geen keus overbleef dan de wedstrijden uit te stellen. Vanwege de RBC-Nationale Jeugd Tenniskampioenschappen 2012 (RBC-NJK ’12) van de Surinaamse Tennisbond die vandaag op de banen van Oase starten en waaraan een deel van de Ready- jeugdspelers meedoet, is besloten de wedstrijden na afstemming met de competitieleider van RBC-NJK ’12 te verschuiven naar zaterdag 9 en zondag 10 juni aanstaande. Bij de jongens is de titelverdediger Jean Pierre Pahladsingh present, terwijl bij de meisjes er een nieuwe kampioene uit de bus komt, aangezien de kampioene van het vorige jaar, Shanon Loor, niet meedoet. Gelijk na de laatste wedstrijd zondag, vindt de prijsuitreiking plaats. U krijgt onderin het overzicht van de speeldagen en de resultaten.

error: Kopiëren mag niet!