De Schakel verliest van CLD

Bij de voortzetting van de herenhoofdklassecompetitie van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) heeft De Schakel verloren van CLD. Na een 37-39 ruststand won CLD met 77-83. Marlon Maatrijk werd de toppie bij CLD met 15 punten. Mitchel Haas had 12 punten en Winston Bosk 11 punten. Voor De Schakel maakte good old Vincent Bhola 21 punten, Jahmal Henar had er 15 punten en Stefano Eudoxie 12 punten.
SCVU boekte een centuryscore-overwinning op Ruckers. Deze ploeg is inmiddels  gewend om monsterscores tegen zich te krijgen. Niet minder dan 8 keer hebben ze met 100 punten of meer verloren. SCVU kreeg 123 punten in de bucket van Ruckers. Omgekeerd deden ze dat 42 keer. Jason Fisher nam het leeuwendeel van de punten van de jongens van Uitvlugt voor zijn rekening. Fisher alleen had er 47 punten, meer dan het heel team van Ruckers samen. Sergio Panka maakte 22 punten en Dwight Plato 13 punten voor SCVU. Bij Ruckers maakte Henry Hoever 13 punten en Randall Reyme 10 punten.
Overige uitslagen: hereneersteklasse: De Schakel – Dorenas 70-64 en Yellow Birds – PBV 51-84; Jongensjeugd: Yellow Birds – De Arend 70-49; Jongensaspiranten: De Arend – Oase 111-23 en Rialto – De Schakel 29-42.

error: Kopiëren mag niet!