Bloedschande

Bloedschande is het  nieuwste stuk van het toneelgezelschap A Sa Go. Deze productie ging afgelopen woensdagavond in premiere  in theater Thalia. Het verhaal gaat over een meisje welke in de steek wordt gelaten door haar ouders en wordt misbruikt. In het verhaal komen opvoeding, verkrachting, incest en zelfmoord aan de orde. De boodschap die met dit stuk gegeven  wordt is dat zelfmoord niet de oplossing is van je problemen.  In het verhaal wordt heel duidelijk naar voren gebracht dat je door te praten, elk probleem kan oplossen. Regisseur Humphrey van Hetten benadrukt dat het van groot  belang is dat schoolleiders en opvoeders eveneens komen kijken naar het stuk. Ze kunnen hieruit veel leren, zegt hij. Wij willen ook optreden voor de scholen.  Bloedschande is geschreven door Jolanda Wassenaar. Op 16 juni wordt het stuk wederom opgevoerd in theater Thalia. De acteurs die hieraan hun bijdrage leveren  zijn Humphrey van Hetten, Jolanda Wassenaar, Jhonny Sprokkelman, Marlene Joden, Jerrel Vierklauw, Max Moesan, Marilva van Holt, Mangali Biervliet, Arsinio Naarden, Rafael Achthoven en Romano Hardi.

error: Kopiëren mag niet!