Beweging op komst om Santokhi te vervangen

Indien de voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP), Chandrikapersad Santokhi, niet ertoe overgaat om zijn gedrag te veranderen, komt heel binnenkort een beweging op gang die zijn vervanging zal opeisen. Dit melden politieke bronnen aan Dagblad Suriname. Een belangrijke groep politieke veldwerkers van de VHP in Wanica is zeer ontevreden over de wijze waarop hij de partij momenteel leidt.
De groep is van oordeel dat Santokhi slechts commissies installeert en met zijn eigen mensen, de zogenaamde groep van Lelydorp, werkt. De oude werkers die al jaren hun krachten hebben gegeven aan de partij worden hierdoor op een zijspoor geplaatst. Deze ontevreden groep heeft zijn mening reeds geventileerd aan de partij. Zij hebben een standpunt ingenomen om voorlopig geen veldwerk te verrichten, totdat er wijziging is gekomen in het gedrag van de VHP-voorzitter. De ontevreden personen hebben er zelfs niet voor geschroomd om hun functie ter beschikking te stellen aan de VHP.

error: Kopiëren mag niet!