Bejaarde vrouw en zoon beroofd

Een bejaarde vrouw van 71 jaar en haar zoon van bijkans 25 jaar zijn gistermorgen omstreeks half drie het slachtoffer geworden van een roofoverval. Dit vond plaats aan de Kwattaweg, niet ver van de Van Idsingastraat. De zoon ging af op een geluid in de woning, niet wetende dat hij te maken zou krijgen met rovers. Hij is toen zodanig toegetakeld dat hij een barstverwonding aan het hoofd opliep, vertelt een buurtbewoner aan Dagblad Suriname. ‘Hij is zodanig in elkaar geslagen dat hij pas in het ziekenhuis is bijgekomen.’ De rovers zijn de woning binnengedrongen via de ramen in het toilet. Via het perceel naast, waar een in aanbouw zijnde woning staat, hebben zij zich toegang verschaft tot het perceel van de slachtoffers. De buurtbewoners zijn enorm geschrokken van het voorval.
Politie-inspecteur Humphrey Naarden van de afdeling Voorlichting en Publiciteit van het Korps Politie Suriname bevestigt de roofoverval. Omstreeks half vijf kreeg de Centrale Meldkamer van de politie het bericht binnen dat zich een roofoverval had voorgedaan, waarbij een bejaarde moeder en haar zoon het slachtoffer zijn geworden. De politie-inspecteur zegt dat de twee rovers de woning zijn binnengedrongen met messen. Onder bedreiging hebben ze sieraden en een BlackBerry buitgemaakt. De zoon die een verwonding opliep aan zijn hoofd moest naar de Spoedeisende Hulp vervoerd worden voor medische behandeling.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!