Indiase ambassadeur:

De Indiase ambassadeur in Suriname Kanwaljit Singh Sodhi bracht op woensdag een beleefdheidsbezoek aan minister Shirley Sitaldin van Onderwijs & Volksontwikkeling (Minov). In het luchtig gesprek werd over verschillende zaken gesproken. De ambassadeur vroeg onder andere speciale aandacht voor de scholarships die India aan Surinamers aanbiedt. Hij vroeg de minister haar invloed aan te wenden dat er meerdere mensen in de toekomst gebruik zullen maken van de scholarships. De ambassadeur maakte gebruik van de gelegenheid om de Onderwijsminister een in Hindi geschreven boek, dat handelt over cultuur, aan te bieden. Hij vindt dat de nakomelingen van de immigranten uit India zich moeten integreren in hun nieuwe land. Gewerkt moet worden naar versteviging van de vriendschaps- en culturele banden (Afdeling Info. & Comm. Minov)

error: Kopiëren mag niet!