10 jaar Dagblad Suriname

‘Dagblad Suriname is here to stay, we gaan niet weg’, zei Faried Pierkhan, directeur van Dagblad Suriname en Rapar Broadcasting Network (RBN) gisteren bij de viering van 10 jaar Dagblad Suriname. Gisteren was het precies tien jaar geleden dat de eerste editie van Dagblad Suriname uit de drukpers rolde.  Personeelsleden, die tien jaar en langer de schouders onder het werk hebben gezet, zijn gisteren ook gehuldigd door de directie. De gehuldigden zijn: Widjai Ganesh, Arti Mertowidjojo – Lachman, Patricia Wijks – Merto, Julia Mangkoeredjo, Jennifer Chhangur – Amatroeslan, Delano Westenburg, Anil Ramkumar, Eugene Zebeda, Linette Kertoikromo, Moedjo Matsaleh, Reinier Asmoredjo, Ruben Hanoewant en Sharida Badloe – Djorai. Verder op de foto Faried en Audrey Pierkhan, Desi Truideman en James Lalmahomed. (DBSfoto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!