Ploegen Coronie moeten terugkomen van achterstand

De ploegen van Coronie moeten beide terugkomen van een 1-0 achterstand in de returns van de kruisfinales van het 7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi. Semikampioen Flamingo verloor in deze regio West zaterdag in Nickerie van De Ster met 1-0 en moet zondag in Coronie dit zien goed te maken. Kampioen West United verloor in Coronie van Jong Takdier Boys met 1-0. Zaterdag moet de ploeg in Saramacca terugkomen om alsnog de finale te kunnen bereiken.
In regio Zuid speelden Jong Talent en Tahiti 1-1 gelijk in het Clarence Seedorfstadion. Daarna verloor Pijore van SVK met 1-2. Zondag worden de returns gespeeld in het George Deulstadion. In regio Oost kunnen beide ploegen van Albina nog de finaleronde halen. Papatam moet thuis een 1-1 gelijkspel zien te overbruggen tegen Deva Boys uit Meerzorg. Real Bergi won zijn partij met 2-1 van de kampioen van Moengo, SV Peto.

Uitslagen Lidbondentoernooi:
Regio Oost:

Team A Team B

Score

Peto Real Bergi

1 – 2

Deva Boys Papatam

1 – 1

Regio Zuid

Jong Talent Tahiti

1 – 1 

Pijore SVK

1 – 2

Regio Noord

Flora Jong Tammenga

4 – 1

Botopasie Real Spartaan

5 – 0

Regio Midden

SCA Eendracht

1 – 2

Regio West

De Ster Flamingo

1 – 0

West United J. Takdier Boys

0 – 1

 

 

error: Kopiëren mag niet!