Jong Rambaan-voorzitter Kris Biharie: ‘Vikash Naigi en Carlos Loswijk moeten wedstrijd bepalen’

Voorzitter Kris Biharie van Jong Rambaan is heel voorzichtig in het maken van een prognose over de wedstrijd van vanavond tussen Caravan en Jong Rambaan in het kader van het 7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi. ‘Moeilijk te zeggen’, is de eerste reactie van voorzitter Biharie. ‘We gaan wel voor de overwinning, maar we zien wel wat er gebeurt. Ik ken de kracht van Caravan niet en heb ze ook niet zien spelen’, zegt Biharie.
Uitgaande van haar eigen kracht, geeft Biharie aan dat de wedstrijd vanavond beslist zal moeten worden door de ervaren crack Carlos Loswijk en de jeugdspeler Vikash Naigi. ‘Naigi is momenteel de beste speler van Lelydorp. Hij is de topscorer in regio Midden met 5 doelpunten uit 3 wedstrijden. Hij is nog geen 20 jaar en is reeds een bepalende factor binnen het team’, zegt Biharie.
De wedstrijd vangt aan om 20.00 uur in het Eddy Blackmanstadion.

error: Kopiëren mag niet!