Trekkers bezorgt titelverdediger Kampoe eerste verlies

Het eerste verlies van landskampioen Kampoe in het nieuwe troefcallseizoen is genoteerd. Het was Trekkers die de titelverdediger versloeg met 125-121. Hoogste score bij Trekkers Henri Inderson- Lesley Linger met +18 en bij Kampoe Mahinderpersad Matabhsing-Chaitram Prasad met +9. Toppers herstelde zich na in de eerste wedstrijd een nederlaag te hebben geleden tegen Milieubeheer. De ploeg won met 162-100 van Victorie. Hoogste score bij Toppers John O’Bryan – Brian Hoefdraad met +39 en bij Victorie Ray Luitjes-Sigurd Starke -8. De Rest won van Milieubeheer met 135-117. Hoogste score bij De Rest Lydia Pinas-Raoul Bell en Anandpersad Mohan en Rita Rattansimgh elk met +10. Hoogste score Milieubeheer Dew Persuad-Raoel Briekveld met +8. De competitie  wordt op dinsdag 5 juni voortgezet met de wedstrijden Mahaan – Ekta, Formula – SNL en Olaria – Kolibrie.

error: Kopiëren mag niet!