Caravan-trainer Edmund Ramkisoen: ‘Als je vandaag verliest, ben je weg’

Vandaag wordt in het Eddy Blackmanstadion om 20.00 uur het 7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi voortgezet met de topper tussen Caravan en Jong Rambaan. Twee ploegen met veel supporters, wat zal maken dat er een uiterst toppe sfeer zal zijn in het stadion. Volgens trainer Edmund ‘Mohan’ Ramkisoen van Caravan is het winnen van de eerste wedstrijd heel belangrijk. ‘Als je verliest, dan ben je in feite weg’, zegt hij. ‘Als je de eerste wedstrijd wint met 1-0 of 2-0, dan kan je een andere strategie gaan toepassen om in de tweede partij deze voorsprong te behouden. Verlies je, dan moet je met veel risico’s de tweede wedstrijd gaan spelen’, legt de trainer uit.
‘Het wordt vanavond een beladen en spannend duel, waarbij beide ploegen tot het uiterste zullen gaan. Mooi voetbal telt hier niet. De knikkers zijn van belang. We kunnen Jong Rambaan wel pakken’, zegt trainer Ramkisoen. Dit baseert hij op de theorie dat SCA een betere ploeg is dan Jong Rambaan. ‘In de competitie van de LSB heeft SCA bewezen beter te zijn dan Jong Rambaan. Zondag heeft Eendracht gewonnen van SCA. In de competitie van de LSO heeft Caravan alle drie keren gewonnen van Eendracht. Dus Caravan moet kunnen winnen van Jong Rambaan.’ Maar, de trainer voegt meteen toe: ‘voetbal wordt op het veld gespeeld en niet op papier.’
De trainer geeft aan dat beide wedstrijden, zowel in Livorno als Lelydorp, in feite thuiswedstrijden zijn voor beide ploegen. De afstand tussen deze twee ressorten is niet groot, dus op het veld en de omgeving na is alles hetzelfde.

error: Kopiëren mag niet!