Ondernemer bestolen van groot geldsbedrag en belangrijke bescheiden


De ondernemer Satiskumar “Moennoe” Krishnasingh looft Euro 10.000 uit voor het terugvinden van zijn 4 aktetassen, waar Euro 215.000, US$ 21.000, SRD 46.000 en heel wat belangrijke bescheiden, waaronder grondpapieren, in zaten. De tassen zijn donderdag uit zijn wagen weggehaald. Krishnasingh vertelt aan Dagblad Suriname dat hij op die bewuste dag een deal zou sluiten voor de aankoop van een perceelland. Op het laatste moment ging de koop/verkoop niet door, omdat de verkoper aangaf dat er heel wat gegadigden waren die het stuk perceelland wilden kopen. Hij vroeg om wat bedenktijd.  Krishnasingh zegt dat hij op de hoek van de Welgedacht C en de Mopentiboweg, alwaar een oom een winkelzaak heeft, stopte en sprak met deze oom. Niet lang daarna kwam een oud bekende van Krishnasingh, die hem  aangaf dat hij eerst in diens auto  had gekeken. Hij dacht dat Krishnasingh in zijn auto zat. Volgens de ondernemer vermoedde hij niets. Pas later toen hij weg zou gaan, merkte hij tot zijn schrik dat de tassen er niet meer waren.  Krishnasingh vermoedt dat deze oud bekende meer moet afweten van de diefstal van de tassen met inhoud. Hij heeft de politie van De Nieuwe Grond die deze zaak in onderzoek heeft ook hiervan in kennis gesteld. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze zaak. Krishnasingh roept een ieder op die enige informatie mocht hebben omtrent de diefstal, te bellen met 08588812, de politie van De Nieuwe Grond of op het politiealarmnummer 115.

error: Kopiëren mag niet!