Braziliaanse vrouw doodgestoken te Grankreek (politiebericht)

 
 
 

De 24 jarige Braziliaanse vrouw Luciana Alves is zaterdagavond te Alimoni te Grankreek achter het stuwmeer gebied doodgestoken door een Braziliaanse man. Gebleken is dat de man vaste klant was van de vrouw die commerciële sexwerker was in dat gebied. Op de bewuste avond kreeg het tweetal onenigheid, waarbij de man een mes te voorschijn haalde. Hij bracht Luciana een steek toe in haar rechter borststreek, waarbij zij tengevolge van de opgelopen verwonding ter plaatse kwam te overlijden. De verdachte die bekend staat als ene Pelado is voortvluchtig. Het ontzielde lichaam van de vrouw is voor sectie in beslag genomen. Deze zaak wordt door de politie van Brokopondo overgedragen aan de Recherche van Geyersvlijt.

 
 

error: Kopiëren mag niet!