Veroorzaker aanrijding doet valse aangifte (politiebericht)

De 21 jarige A.G., deed zondagmorgen omstreeks 02.55 uur aangifte bij de politie van Meerzorg van een roofoverval, waarbij er op hem is geschoten. Gebleken is dat A.G. niet overvallen is geworden, maar de veroorzaker is van een aanrijding. Op zaterdagavond verliet hij zijn woning om uit te gaan. Van zijn moeder mocht hij niet laat thuis komen. Echter had hij op de terugweg vermoedelijk te diep in het glaasje gekeken. Aan de Martin Luther Kingweg reed hij tegen een mast op, maar reed door. Te Commewijne ± 1 km verwijderd van politie Meerzorg, verloor hij vermoedelijk de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij botste vervolgens tegen twee pilaren op. Na deze botsing deed hij zijn woning aan en om te ontkomen van de straf van zijn moeder, hield hij zijn huisgenoten voor overvallen te zijn geworden. A.G. werd terstond door één der huisgenoten gebracht naar het station voor het doen van aangifte. Na met de pro vervoerd te zijn naar de Spoed Eisende Hulp, werd hij na medisch te zijn behandeld heen gezonden. Na een ingesteld onderzoek door de politie, kwam hij omstreeks 07.15 uur terug op zijn verklaring en gaf aan niet te zijn overvallen, maar tegen enkele pilaren en of masten te zijn opgereden.

error: Kopiëren mag niet!