Trainer Boldewijn: Omschakeling heeft ons de wedstrijd gekost

‘De omschakeling van aanval naar verdediging  heeft ons de wedstrijd gekost’, zegt trainer Edward Boldewijn van Boma Star aan Dagblad Suriname. ‘Het terugkomen was heel traag en de tegenstander heeft flink gebruik gemaakt daarvan. Tijdens rust heb ik het gecorrigeerd, maar toen was de strijd al gestreden. De speler hadden door dat dit een heel belangrijke wedstrijd zou zijn voor Boma Star, als ze nog kans wilden maken voor promotie naar de SVB Hoofdklasse. Ze hebben zich ten volle ingezet, maar het mocht niet baten. Door dit verlies lijkt nu ook de tweede plaats van ons weg te glippen. We hebben ons best gedaan, maar het is gewoon niet gelukt’, zegt trainer Boldewijn.
‘We gaan nu het seizoen afronden en ervoor zorgen dat wij zo hoog mogelijk eindigen. Misschien krijgen wij nog een buitenkansje om alsnog op de tweede plaats te eindigen. We zullen verder voorzichtig proberen om ons voor te bereiden voor het volgend seizoen en kijken hoe wij deze ploeg in de Hoofdklasse kunnen krijgen. Want een ploeg als Boma Star, die alles heeft, hoort in de Hoofdklasse te zijn. De jongens zijn nog steeds gemotiveerd, dat kan je zien aan de training die heel goed worden bezocht. Boma Star heeft gewoon alles in huis om een topploeg te zijn’, zegt Boldewijn.
Boma Star heeft nog vier wedstrijden te spelen. De eerstvolgende tegenstander is Randjiet Boys, daarna volgt Santos. ACoconut is de voorlaatste tegenstander, terwijl Boma Star de competitie afsluit helemaal te Moengo tegen Inter Rica.

error: Kopiëren mag niet!