Trainer Imro Sleur: Kampioenschap en promotie ligt in ons eigen hand

‘Het hangt gewoon in de lucht en je kan het voelen bij de jongens. Nu is het kampioenschap en onze  promotie naar SVB Hoofdklasse in onze  eigen handen’, zegt trainer Imro Sleur van SNL aan Dagblad Suriname. ‘ Ik heb het spel van Boma Star geanalyseerd en daarop mijn jongens afgestuurd. Ik wist dat de omschakeling bij Boma Star heel traag is en wij hebben gretig gebruik gemaakt hiervan. En de twee vroege goals hebben ons werk ook nog vergemakkelijkt. We hebben nog vier wedstrijden te gaan en we moeten gewoon zorgen dat wij ons spel blijven spelen en de nodige punten pakken om het kampioenschap en onze promotie te halen. Drie jaar lang is het mis gegaan; nu moet er echt iets erg raars gebeuren, willen wij het kampioenschap niet halen’, zegt trainer Sleur.
Met nog vier wedstrijden te gaan moet SNL gewoon vier punten pakken om kampioen te worden. Vorig jaar was SNL al in zo’n positie toen ze een vijf punten voorsprong niet konden behouden en de ploeg van Notch werd toen kampioen. Het jaar daarvoor streefde KD hen voorbij in de laatste wedstrijden. Het Nationaal Leger hoopt niet weer op herhaling. Het feest van SNL kan eerder beginnen, als vandaag Takdier Boys tegen Randjiet Boys gelijk speelt. Dan kan SNL op donderdag 07 juni al feest vieren, als ze van Tammenga winnen. Als in de wedstrijd tussen Takdier Boys en Randjiet Boys een winnaar uit de bus komt, dan wordt het feest uitgesteld naar zaterdag 16 juni, als SNL tegen Inter Rica speelt. SNL speelt haar twee laatste wedstrijden tegen Takdier Boys en ACoconut.

error: Kopiëren mag niet!