FC Inter Nacional stuurt veteranen Zios naar huis met 20-1

Een ongelijke strijd is het geworden in de Bekercompetitie van de SZVB. Een van de koplopers in de Hoofdklasse, FC Inter Nacional, stond tegenover de laagvliegers in de veteranencompetitie, SV Zios. Na een 9-0 ruststand won Inter Nacional met 20-1. De goals kwamen van Mengalfio Ceder (7x), Fabian van Dijck (4x), Romano Holtuin (3x), Steven Dima (2x), Desmond Vrij (2x), Gilberto Eind en Furgill Erenst. De eer van Zios werd gered door Glenn Reumel.
Lengte Boys verloor met 6-3 van Giants. Clarence Green (2x) en Mario Dijksteel scoorden voor Lengte Boys, de Giants-goals kwamen van Urvin Remak (2x), Randy Pools, Diego Janfair, Kevin Cairo en Dimitrie Apai. Djogo 2000 versloeg Wasgo met 5-1 door goals van Gino Brandon (2x), Benito Codrington, John Niemel en Mark Ronde. Voor Wasgo maakte Sergio Karijopawiro het enig doelpunt. Kabel Boyz won na een 4-3 ruststand met 9-4 van SV Orkaan. Geovanni Pique (3x), Djordjio Wijngaarde (2x), Roche Oostwoude, Alfredo Fonkel, Otniel Dorwart en Silvio Kastadi scoorden voor Kabel Boyz. Bij Orkaan kwamen de treffers van Jermain Ford (2x), Lorenzo Leter en Jason Liefden.

error: Kopiëren mag niet!