World Challenge Day 2012:

Uit onderzoek is gebleken dat slechts 20% van onze bevolking beweegt. Dat is veel te weinig. Wij streven naar een gezonde natie, dus moeten wij ons meer inzetten om de mensen te laten bewegen.” Met deze woorden opende Sport- en Jeugdzaken-minister Ismanto Adna de World Challenge Day op het NVGB-sportveld. Wereldwijd wordt op 30 mei tenminste 15 minuten bewogen om aandacht te vragen voor een gezond leven. Volgens minister Adna is Suriname het enige land in de Caricom, dat meedoet aan deze dag. Hij vroeg de leerlingen van de omliggende vijf basisscholen de volgende keer alle vrienden, ouders en andere familieleden mee te nemen naar deze activiteit. Minister van Regionale Ontwikkeling, Stanley Betterson, Sport- en Jeugdzaken-directeur Micheal Watson en dc Mohamed Kasto participeerden ook aan de World Challenge Day. (Tekst: Widjai Ganesh&DBSfoto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!