Madhu Lalbahadoersing komt naar Suriname

Madhu Lalbahadoersing is een Nederlandse Hindoestaanse zangeres. Madhu komt voor optredens voor Ra-Ni Entertainment op 16 en 17 juni 2012 naar Suriname. Onder begeleiding van het Yaadgaar Orchestra zal zij samen met diverse nationale deelnemers en internationale gasten zowel oude als nieuwe(re) liederen ten gehore brengen. Madu  is geboren en getogen in Boxmeer (Brabant, Nederland). Zij neemt muziek als onderdeel van kunst zeer serieus. Zij motiveert vooral jonge meisjes in haar omgeving om net zo serieus met kunst en zang om te gaan. Madhu’s idool is Lata Mangeshkar. Hoewel Madhu het liefst in het Hindi zingt, neemt ze regelmatig deel aan projecten waarbij ze zowel in het Nederlands als het Engels zingt. Enkele hoogtepunten uit haar carrière tot dusver zijn haar optreden voor Koningin Beatrix en optredens met bekende artiesten als Kumar Sanu, Ashok Kharre en Abhijeet Bhattacharya. Madhu heeft tot nu toe aan 2 cd’s meegewerkt en nog 2 samenwerkingen in de pipe-line. Haar eerste eigen cd komt dit najaar uit. Afgelopen zaterdag 26 mei mocht Madhu de erkenning voor haar zangtalent en het bijbehorende trofee in ontvangst nemen. Dit werd uitgereikt tijdens de viering van de 30ste  verjaardag van de Nederlandse muziekformatie The Indian Eagles in Den Haag. AMdhu vertelt hoe ze dit moment heeft ervaren: “ Dit is de leukste erkenning die ik tot nu toe in Nederland gehad heb. Mijn dank gaat hiervoor in eerste plaats uit naar John Mokamsing, bandleider van The Indian Eagles. Tot dit punt zou ik nooit gekomen zijn zonder steun van een groep mensen Sila Manorat, Gandhy Poeran, Ijaaz Santoe, Bobby Bisoen en alle enthousiaste en geweldige muziekliefhebbers.

error: Kopiëren mag niet!