Lions Club Parwani uitgeroepen tot Beste Club van district 60A

Van 22 t/m 26 mei jl. werd in  Port of Spain, Trinidad de jaarlijkse conferentie van alle 91 Lions Clubs in MD 60 gehouden o.a. ter evaluatie cq. rapportage en beoordeling van de activiteiten welke de clubs in het fiscale jaar juni 2011 – 2012 hebben uitgevoerd, binnen hun respectievelijk operationeel gebied. Suriname participeerde in deze conferentie met een delegatie van 53 leden. Alle projecten welke in deze periode door de  clubs in MD 60 werden uitgevoerd zijn aan Lions International gerapporteerd en beoordeeld op hun waarde voor de gemeenschap.Bij deze beoordeling werd het scholenproject van Lions Club Parwani bekroond met de hoogste onderscheiding van alle uitgevoerde projecten in district 60A t.w. de onderscheiding voor: Most significant contribution to building communities & empowering people. De onderscheiding werd door Lion Governor Terry SING uitgereikt aan de President van Lions Parwani Lion John Gadjradj.

error: Kopiëren mag niet!