G.Proimotion gedenkt kindertehuizen

De jonge organisatie G.Promotion heeft  onlangs levensmiddelen gedoneerd aan twee kindertehuizen in Commewijne te weten kinderhuis Koesikwarono en Sukh-dhaam. Op 25 mei jl. werd achter de Express Hall, Meerzorg een toneelvoorstelling georganiseerd, waarbij het populaire toneelstuk “Doro sey vrouw moro switi” van de jongerengroep Rahemalbuiten op de planken werd gezet. Het toneelstuk werd door ongeveer 1500 mensen bezocht en viel in de smaak bij het publiek.  Na het succes van deze voorstelling heeft de organisatie besloten om een deel van opbrengsten te doneren aan sociale  instellingen. Op 22 juni zal G.promotion wederom een toneelopvoering getiteld Holland ke natieja organiseren. G.Promotion onder leiding van  Dennis Ghisiawan wil met de opbrengsten van de activiteiten sociale projecten uitvoeren.

error: Kopiëren mag niet!