South South West na verzoek weer op kermis

Speciaal om fans aan hun trekken te laten komen staat South South West aanstaande zaterdag weer op de planken op het kermisterrein van de locale voetbalbond te Groningen. Het kermisweekend kende vrijdag een knallende start met The Juniors. Vandaag belooft het tenminste even gezellig  te worden. De allround muziekgroep South South West, die tijdens de opening van de kermis goed bij het publiek scoorde, zal op de planken staan. “Vandaag verwachten we dat het niet minder zal zijn dan de eerste dag”, laat de goed gemotiveerde organisatie weten. “Het publiek is helemaal weg van de groep, dus waarom niet nog een keer?” De groep zelf is er in ieder geval voorbereid op een spectakel en roept haar fans en andere feestgangers op om gezamenlijk de avond tot een onvergetelijke te maken.

error: Kopiëren mag niet!