Glenn dos Ramos van Sportschool Multifit: ‘Het voorval heeft zich heel verrassend voorgedaan’

Iets dergelijk is nooit prettig. Iedereen is erdoor overvallen. Gelukkig is het incident minimaal gebleven, althans de schrik bij de aanwezigen en de buurtbewoners. Het voorval heeft zich heel verrassend voorgedaan’, vertelt managing director Glenn dos Ramos van Sportschool Multifit aan de Nassylaan. Dinsdagavond heeft een Colombiaan in de dertig een 37 -jarige Venezolaan neergeschoten in genoemde sportschool. Dos Ramos vertelt dat het latere slachtoffer na een partijtje sporten naar de balie liep. De man kwam volgens de directeur zeker drie of vier keren per week trainen bij Multifit. De Colombiaan die bij de bar zat, is hem toen achterna gelopen, trok zijn wapen en loste drie schoten op de man die totaal niets vermoedde. Twee schoten raakten de man, terwijl de derde kogel de stoel van de baliemedewerker heeft doorboord. Als de baliemedewerker niet onder de tafel was gedoken, was deze persoon ook zeker geraakt’, vertelt Dos Ramos. Na zijn daad rende de Colombiaan hard weg. Dos Ramos zegt dat de Colombiaan slechts twee keren bij Multifit is geweest om te squashen.
De managing director zegt de aanwezige sporters te bedanken voor hun snelle hulp. Er werd professioneel hulp aangeboden aan het slachtoffer. Volgens de laatste berichtgeving is de Venezolaan buiten levensgevaar. Dos Ramos zegt dat Multifit 17 jaar bestaat en dat dit de eerste keer is dat zij iets dergelijk meemaken. Hij verzekert dat er geen onveilige situatie is bij zijn sportschool. Volgens Dos Ramos had dit schietincident overal kunnen plaatsvinden. ‘Maar omdat hij regelmatig op de sportschool is, heeft de dader hem maar hier opgewacht.’ Dos Ramos zegt dat dit gebeuren hem ertoe dwingt dat leden die anderen brengen naar Multifit zich voortaan zullen moeten legitimeren.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!