Award-uitreiking Radio Bangsa Jawa

Elk jaar wordt er bij Radio Bangsa Jawa Amsterdam een top 20 samengesteld met alle nummers, die dat jaar zijn uitgebracht. Luisteraars en omroepers  kunnen op hun favoriete nummers stemmen. Voor 2011 was  nummer 1 – Young Blood van John Clay & Richard Sanrawi – Sayangku uit Suriname uitgeroepen tot het meest populaire lied van dat jaar.
Omdat John Clay een bandlid is van de Kasimex Houseband en deze groep nu op tournee is in Nederland brachten ze op vrijdag 25 mei een bezoek aan de studio voor promotie van hun 20-jarig jubileumtour in Nederland. Het bestuur van Bangsa Jawa heeft de gelegenheid aangegrepen om de award op deze dag uit te reiken.
Tijdens de live-uitzending en luid gejuich van de overige bandleden werd de award uitgereikt door de voorzitter aan John Clay. Een ontroerde John Clay nam de award in ontvangst en bedankte de fans, de omroepers en iedereen voor de support en zei dat dit een motivatie is om door te gaan met muziek. Radio Bangsa Jawa hoopt dit uiteraard ook. Aldus het team van Radio Bangsa Jawa Amsterdam in een bericht dat afkomstig is van Donita Singodikromo, Carla Soemanta-Singotiko en Jannie Nitikromo.
 

error: Kopiëren mag niet!