Waarnemend korpschef op internationale politieconferentie

Van 21 tot en met 25 mei heeft de waarnemend korpschef commissaris, Humphrey Tjin Liep Shie op de Bahamas de “27e general meeting and conference of the Association of Caribbean Commissioners of  Police” (ACCP) bijgewoond. Het thema van deze bijeenkomst was: “Transforming national success into regional action; successful partnership for effective policing”. Op deze bijeenkomst zijn onder meer aan de orde gekomen strategieën, procedures en programma’s die te maken hebben met de criminaliteitsbestrijding van zowel nationale als internationale aard. Dat alles met de bedoeling te geraken tot een betere leefbaarheid en veiligheid voor de burgers van de Caricom-regio. In totaal hebben 24 politiechefs van de regio deelgenomen aan deze ACCP-bijeenkomst.

error: Kopiëren mag niet!