Dodelijk schietincident te Wit Santi

In het Inheemse dorp “Wit Santi” te Zanderij heeft ene N.R. maandagavond drie personen met een jachtgeweer neergeschoten. Daarbij is de 39-jarige Narda Karwofodi dodelijk getroffen, terwijl een 55-jarige vrouw en een 18-jarige jongeman met schotverwondingen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat een zus van Narda Karwofodi haar verjaardagsfeest hield. De buurtbewoner N.R. was ook op het feest aanwezig. Op een bepaald moment moet N.R. een woordenwisseling hebben gehad met een andere gast. N.R. ging weg om niet lang daarna terug te keren met een jachtgeweer. Hij opende het vuur op de feestvierende mensen. De man met wie N.R. ruzie had gemaakt, was echter niet meer ter plaatse. Na de daad maakte de schutter zich uit de voeten. Omstreeks kwart over elf is N.R. door de politie aangehouden nabij de kruising van de Afobakaweg en Phedra. N.R. verplaatste zich op dat moment op een bromfiets, welke hij eerder in de morgen had gestolen van een huisgenoot. Hangende het onderzoek is hij door de politie van Zanderij in verzekering gesteld.
 

error: Kopiëren mag niet!