Dodelijke schietincident te Wit Santi (politiebericht)

In het inheemse dorp “Wit Santi” te Zanderij zijn gisteravond drie personen met een jachtgeweer neer geschoten door ene N.R. Daarbij is de 39 jarige Narda Karwofodi dodelijk getroffen, terwijl een 55 jarige vrouw en een 18 jarige jongeman met schotverwondingen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat een zus van Narda Karwofodi jarig was en een feest georganiseerd had. De buurtbewoner N.R. was ook op het feest. Op een bepaald moment moet N.R. een woordenwisseling hebben gehad met een andere gast. N.R. ging weg om niet lang daarna terug te keren met een jachtgeweer in zijn bezit. Hij heeft toen op de feest vierende mensen geschoten. De man met wie N.R. ruzie had gemaakt was niet meer ter plaatse. Na de daad maakte de schutter zich uit de voeten. Omstreeks kwart over elf hedenmorgen is N.R. door de politie aangehouden nabij de kruising van de Afobakkaweg en Phedra. N.R. verplaatste zich op dat moment op een gestolen bromfiets, welke hij eerder in de morgen had gestolen van een huisgenoot. Hangende het onderzoek is hij door de politie van Zanderij in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!