17-jarige kettingdief neergeschoten

De 17-jarige kettingdief J.M. is gistermorgen in zijn been geschoten door een opsporingsunit van de politie. Kort daarvoor reed J.M. op een bromfiets en rukte een gouden halsketting weg van de hals van een vrouw. Op dat moment bevond de vrouw zich voor een supermarkt aan de Kwattaweg. J.M. heeft de ketting niet kunnen bemachtigen, omdat die in de blouse van de mevrouw viel. Toevallig was er een politieambtenaar in de directe nabijheid, die gelijk in actie kwam. J.M. vluchtte weg op zijn bromfiets, achternagezeten door de politieambtenaar in zijn voertuig. Met behulp van ingeroepen assistentie is het de politie gelukt om J.M. aan te houden aan de Andirastraat. De politie was daarbij genoodzaakt vuurwapengeweld te gebruiken om J.M. te kunnen aanhouden. J.M. is een oud bekende van de politie.

error: Kopiëren mag niet!