Rovers aangehouden

De 25-jarige Dwight G. en de 19-jarige Regilio van B. zijn gisterochtend door een opsporingsunit van de politie aangehouden. Kort voor hun aanhouding probeerden zij  een taxichauffeur te beroven in de Petrusweg te Pontbuiten. Voorlopig onderzoek heeft naar voren gebracht dat de verdachten de taxi hadden besteld bij een taxibedrijf. Regilio van B. nam toen plaats naast de chauffeur, terwijl Dwight G. achterin de auto plaatsnam. In de Petrusweg aangekomen, kreeg  de chauffeur van achteren een stroomstoot toegediend  tegen zijn nek. Gelijk daarna moet hij zijn vastgegrepen door Regilio. Het gelukte de chauffeur om zich uit de greep van Regilio te bevrijden en uit zijn auto te vluchten. Regilio nam plaats achter het stuur en reed de chauffeur achterna. Op dat moment was één der surveillance-units van de politie in de directe nabijheid en ging af op het hulpgeroep van de chauffeur.  Bij het zien van de politie reed Regilio de auto in een trens en vluchtte weg. Dwight is in de auto aangehouden, terwijl Regilio niet lang daarna in de omgeving is aangehouden door een andere politie-eenheid die assistentie kwam verlenen. In de auto is aangetroffen een gaspistool en een “stun gun”. Een “stun gun” is een zelfverdedigingsapparaat dat stroomstoten produceert. De verdachten zijn overgedragen aan de politie van het bureau Latour.
 

error: Kopiëren mag niet!