Inbraken in Alex Eurekaweg nemen toe

De familie Binda aan de Alex Eurekaweg is gisteren het slachtoffer geworden van diefstal. Tijdens afwezigheid van het gezin hebben dieven ingebroken in het huis en zijn met alle sieraden en een redelijk groot geldsbedrag ervandoor gegaan. De diefstal werd ontdekt rond tien uur toen de vrouw des huizes thuis aankwam. De familie is heel geschokt. Het is heel zwaar om weer bij het begin te beginnen.
Buren geven aan dat de diefstallen tegenwoordig zijn toegenomen. De dieven slaan hun slag bij afwezigheid van de mensen. De meeste mensen zitten overdag aan het werk. De huizen zijn verlaten. De buurt is stil, wat een aansporing is voor de dieven om nu ook overdag in te breken in huizen. De bewoners vragen om een verhoogde surveillance van de politie in de buurt.  Het veiligheidsgevoel onder hen is nu helemaal zoek.

error: Kopiëren mag niet!