Scholier ontvoerd en beroofd

De 12-jarige scholier A.N. is gistermorgen omstreeks 07.30 uur ontvoerd en beroofd door 4 manspersonen aan de Indira Gandhiweg te Lelydorp. A.N. die op weg was naar school, zag op loopafstand ter hoogte van de handelszaak “Golden Wings” een zwart gelakte personenauto met enkele mannen erin geparkeerd staan, terwijl aan de rechterzijde van de weg een man een sigaret stond te roken. Toen A.N. het voertuig dicht genaderd was, stak de rokende man de weg over en greep hem vast. De scholier werd  vervolgens in het voertuig geduwd. Het viertal reed vervolgens met hem weg richting Paramaribo. Terwijl het slachtoffer tussen de mannen zat, zag hij op een bepaald moment een vuistvuurwapen steken uit de broekzak van één van de criminelen. Onder bedreiging moest hij zijn schooltas afstaan. Vervolgens werd uit zijn broekzak zijn schoolgeld groot SRD 25 weggenomen. Ter hoogte van politiebureau Nieuwe Haven werden zijn Nike sportschoenen van zijn voeten gehaald. Aan de Zwartenhovenbrugstraat, nabij de Dr. Sophie Redmondstraat, werd hij uit het voertuig geduwd. Het slachtoffer ging gelijk daarna naar de politie van ressort Centrum alwaar aangifte is gedaan. De verdachten zijn vooralsnog voortvluchtig.

error: Kopiëren mag niet!