Rovers slaan toe bij slecht wegdek Moengo

De weg in de omgeving van Bushman Hill te Moengo is bar slecht. Zodanig, dat weggebruikers heel langzaam tot stoppen geneigd zijn. Behalve dit gedeelte is ook de weg naar Moengo op verschillende plekken heel slecht. Het slechte weggedeelte te Bushman Hill is voor rovers de plek om toe te slaan. Dit heeft een ondernemer afgelopen woensdagmiddag ook mogen ervaren. Rond een uur of zes in de middag keerde hij terug van Paramaribo. Bij Bushman Hill minderde hij vaart om het slechte gedeelte te passeren, toen hij plots vier gemaskerde mannen voor zich zag staan. Hij werd aangemaand om te stoppen, werd onder schot gehouden en moest uit de auto stappen. Gelukkigerwijs reed een taxi vlak achter hem. Net toen hij uit de auto stapte, passeerde de taxi hem. Op een heel handige en snelle manier wist de ondernemer zich in de taxi te werpen. Zo is hij de rovers ontsnapt. De weggebruikers eisen dat de weg op korte termijn aangepakt wordt, zodat zij veilig over de weg kunnen. Ook willen zij meer politiepatrouilles, zodat het veiligheidsgevoel toeneemt bij de burgers.

error: Kopiëren mag niet!