Milieubeheer Wanica maakt begraafplaats Livorno schoon

De openbare begraafplaats aan de Botromankiweg (Livorno) wordt na jaren van achterstallig onderhoud nu eindelijk ontbost. De begraafplaats staat vlak langs de geasfalteerde hoofdweg waar dagelijks vele personen en vooral schoolkinderen moeten langslopen. Het geheel zag er verwaarloosd uit. De begraafplaats zat onder hoog wied en er stonden enkele grote bomen. De vele graven zijn hierdoor nauwelijks meer terug te vinden. De bewoners uit de naaste omgeving voelden zich ’s avonds niet meer veilig. Zij hebben zich toen schriftelijk gewend tot Eric Linger,  directeur van Openbaar Groen, de milieusectie van het ministerie van Openbare Werken, met het verzoek tot een grote schoonmaak en opruiming van de begraafplaats.  Na verkregen goedkeuring werd de werkploeg van Wanica, die gecoördineerd wordt door Elias Bhikhie, aan het werk gezet. Men denkt het werk binnen enkele dagen af te hebben. De bewoners zijn tot nog toe heel tevreden over de slagvaardige aanpak van de milieusectie. Zij spreken de hoop uit dat de nabestaanden in het vervolg er aan zullen meewerken om gezamenlijk te zorgen voor een schone begraafplaats.

error: Kopiëren mag niet!