‘Handelszaken worden financieel genekt door bepaalde werknemers’

De afgelopen periode is door de afdeling Fraude van de politie geconstateerd dat veel handelsbedrijven te maken krijgen met oneerlijke werknemers, die knoeien met  bijvoorbeeld aan- of verkoopbonnen, waardoor de bedrijven financieel ernstig benadeeld worden. De afdeling komt tot de conclusie van de toename op grond van de zaken die zij nu vaak voor onderzoek binnen krijgt. Na onderzoek blijkt vaak dat de oneerlijke werknemers niet tijdig zijn betrapt, vanwege het feit dat de financiële controlesystemen in de bedrijven slecht functioneren. Geadviseerd wordt dat bedrijfsleiders deskundigen aantrekken om een goed financieel controlesysteem op te zetten in het bedrijf,  om zo te voorkomen dat grote financiële schade opgelopen wordt door criminele handelingen van bepaalde werknemers.

error: Kopiëren mag niet!