Beatmaster Records presenteert 3de cd The Collabo

Recentelijk, ongeveer 2 weken terug,  was de 2de track gereleast van de Beatmaster Records, Alles wat ik doe, van de artiesten Da & K-Mac die het momenteel ontzettend goed doet op de radiozenders.  Abijaa heet deze nieuwe muziekproductie en wordt gezongen door een van de BMR-artiesten, Ray Z. Zijn echte naam is Rayzio Ramkhelawan en is hij student van het Lyceum 1. Rayzio  begon al op heel jonge leeftijd met muziek. Toen hij 13 jaar jong was, zette zijn vader hem op zangles te CCS waar hij 2 jaren over heeft gedaan. Daarna volgde hij zanglessen te ICC (Indiaas Cultureel Centrum). In 2006 deed hij op 15-jarige leeftijd mee met het Openscholierenzangcontest van SS Promotions en behaalde toen 3e plaats. In 2007 deed hij wederom mee en behaalde toen de 1e plek.  Inmiddels is Abijaa, de 3e song van deze artiest met Indiase komaf, geproduceerd door Beatmaster Records, die compleet met een prachtige clip is uitgebracht.
De clip is momenteel te bekijken op de bekende tv-zenders. Het is een must seen video met vele Bollywood invloeden.  Abijaa is een mooie lovesong waarbij Ray Z, menigeen in ontroering brengt met zijn zangkwaliteiten. In deze BMR-productie heeft ook de artiest Da een bijdrage geleverd met zijn rapkwaliteiten. Beatmaster Records heeft 7 (zeven)  artiesten die elk een aparte meerwaarde hebben en geven aan het geheel, de artiesten zijn  K-Mac, Da , Darta D,  Janice, Verio, Steph en Ray Z.

error: Kopiëren mag niet!