Harold Brewster: Eerste klasse en kampioenschap is haalbaar voor mij

‘De Eersteklasse moet deze keer haalbaar zijn’, zegt Harold Brewster aan Dagblad Suriname.  ‘Hoewel ik de eerste wedstrijd verloren heb, tijdens de Nationaae Biljartkampioenschappen in de 2de klasse schat ik mijn kansen nog steeds heel hoog. Mijn doel is ook zo hoog mogelijke Moyenne te halen om te kunnen promoveren naar de Eersteklasse. Acht jaren spelen in de 2de klasse is al meer dan genoeg. Mocht het ook zo zijn dat ik me plaats voor de volgende ronde, dan schat ik mijn titelkansen ook heel hoog. Maar van de poule over te gaan moet ik zeker rekening houden met Henk Chin A Foeng, Ernesto Dors en Rayen Jiwalal. Maar ik ga gewoon voor het beste’, zegt PWB-biljarter.
‘Mijn voorbereiding naar dit biljarttoernooi was niet optimaal. Dit komt gewoon doordat ik een beetje ver woon van mijn oefenplaats en mijn werk laat het ook niet toe. Maar hoe je het draait of keert, dit jaar zal het de eerste keer zijn dat ik de Eersteklasse haal’, zegt Brewster.

error: Kopiëren mag niet!