Karateschool Lelydorp scoort goed in Nederland

Karateschool Lelydorp heeft onlangs door tussenkomst van Shihan Emile Koejoe, Suriname mogen vertegenwoordigen op de Yokoso Dutch Open 2012. Het toernooi werd onder supervisie van WAKO (World Association for Kickboxing Organization) in Amstelveen, Nederland, gehouden. Het is de karateschool gelukt om in de categorie, team kuite, de 3e (derde) plaats te veroveren. De leiding van de karateschool is zeer tevreden over de prestatie die zijn team heeft geboekt.
Minimaal 18 landen hebben tijdens het sterk bezette toernooi deelgenomen, waarbij verschillende gevechtsstijlen zich aan één reglement moesten houden. Gezien de uitbreiding en variatie in gevechtsstijl binnen Karateschool Lelydorp, was aansluiting bij WAKO de beste optie. WAKO is nu een groeiende organisatie in de wereld, met vestigingen in verschillende landen. Zij omhelzen verschillende gevechtstijlen.
Vanwege de vele prestaties die Karateschool Lelydorp jarenlang o.l.v. R.Balai heeft geboekt, heeft WAKO op verzoek en advies van Koejoe de trainer en nog 4 andere heren bevorderd naar de volgende rang: Rajesh Balai (trainer)→ 4e dan, Randhier Naipal → 3e dan, Mohamed Ferhad Bondhla → 2e dan, Mohamed Riaz Bondhla → 2e dan en Sharvin Anandbahadoer → 2e dan.

error: Kopiëren mag niet!