Alice Amafo: ‘Beleid op gebied van mensen met een beperking moet actiever’

Minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting vindt dat het beleid op het gebied van mensen met een beperking actiever moet worden uitgedragen. Dit zei de minister gisteren bij de aanstelling van Norine Pinas als directeur van de Stichting Trainingsprojecten Jeugdige Gehandicapten (TJG). Norine Pinas zegt zich te zullen ontfermen over de bij TJG aangesloten jongeren, daar deze veelal een vergeten groep zijn. De nieuwbakken directeur zegt er alles aan te zullen doen om de voornemens van de stichting te verwezenlijken. De voorzitter van deze stichting, Theo Lingrisie, gaf de minister de verzekering dat zij kan rekenen op de ondersteuning van het bestuur, indien zij handelt volgens de statuten van TJG. De Stichting Trainingsprojecten Jeugdige Gehandicapten bestaat sinds 1981.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!