15- jarige slachtoffer verliest tand tijdens mishandeling

De 25-jarige schilder Mohamed A. wordt ervan verdacht op 17 januari 2012 een 15-jarige jongen zwaar te hebben mishandeld. Als gevolg hiervan is het slachtoffer een snijtand kwijt. De jongen getuigde gisteren dat er na school een vechtpartij was ontstaan. Hij liep daarna samen in een groep met jongens die betrokken waren bij het voorval. Het latere slachtoffer werd op straat door een groep van zes mannen gepakt en meegenomen in een Ipsum. Zijn vrienden hebben toen het voertuig bekogeld met als gevolg dat een autoruit kapot ging.
De verdachte geeft aan dat pas nadat de autoruit stuk werd geslagen, zij één van de jongens hadden vastgehouden om te vragen wie het gedaan had. De rechter hield de jongen voor dat die tand nooit meer aangroeit. De jongen is naar een tandarts geweest. Daar werd hem gezegd dat hij SRD 2.000 moet betalen om een kunsttand te plaatsen. Deze zaak werd uitgesteld naar 8 juni, omdat de rechter van staatswege een advocaat heeft toegevoegd aan de verdachte. De raadsman zal op de volgende zitting in het bezit zijn van het dossier. Mohamed A. is niet aangehouden. Hij werd aangezegd om aanwezig te zijn op de volgende zitting.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!