Parmessar lijsttrekker NDP Wanica in 2015

NDP-hoofdbestuurslid en parlementariër Rabin Parmessar wordt naar verluidt de lijsttrekker van de partij in Wanica bij de komende algemene verkiezingen, volgens planning, in 2015. In Wanica gold Charles Pahlad als de sterkste zet van de NDP. Hij  stopt met de actieve politiek. ‘Oom Challie’ Pahlad wist bij de vorige verkiezingen maar liefst 8.000 stemmen in de wacht te slepen en bezorgde als lijstduwer de partij een flinke winst in Wanica. Parmessar die naar alle waarschijnlijkheid naar Wanica verhuist, was de kracht van de NDP voor de Hindoestaanse achterban in Paramaribo.
De overstap van Parmessar  naar Wanica moet klaarblijkelijk het gemis van een trekker in dit district gaan opvangen. Parmessar is ook een “Sanatan”  en hij zou daardoor goed kunnen aansluiten bij het kiezersveld in Wanica. Voor de NDP is het Wanica-trio dat de zetels in 2015 moet binnenhalen compleet met Rabin Parmessar, Theo Vishnudatt en Amzad Abdoel. Laatstgenoemde is een Moslim.

error: Kopiëren mag niet!