Dc Jiawan: ‘Pure jaloezie en afgunst’

Een groep mensen  die de enge persoonlijke belangen niet behartigd kan zien, schopt momenteel tegen de schenen van districtscommissaris Ravin Jiawan van Wanica. Dat legt de districtsvader deze krant uit.
Jiawan zegt dat waarschijnlijk een groep mensen geen positief advies over perceelaanvragen heeft gehad en daarom nu boos is. Die personen hadden gedacht dat ze toch van een bepaalde partij zijn, waardoor het makkelijker zou gaan om eigenbelang boven groepsbelang te laten prevaleren. ‘Ik kan ook een politiek gevaar voor ze betekenen. Sommigen van hen zijn niet zichtbaar.’
De dc zegt dat hij geen prater is. Hij is vaak op het veld en doet zijn werk naar eer en geweten.  ‘Ik werk dag en nacht. Soms moet ik 3 uur in de ochtend opstaan en vaak ben ik tot laat ’s avonds bezig om stukken op kantoor af te ronden.  Ik denk dat het gaat om pure jaloezie en afgunst. Misschien kunnen zij (personen die de dc niet lusten, red.) niet scoren.’

error: Kopiëren mag niet!