Verdachten aangehouden en ingesloten

De 29-jarige D.L. is afgelopen vrijdag aangehouden en ingesloten. Hij wordt ervan verdacht  in de vroege ochtend  van 18 april 2012 een man, bekend als Gandhi,  zwaar mishandeld te hebben. D.L. moet Gandhi met een scherp voorwerp verwondingen hebben toegebracht aan het hoofd en ledematen. De verwondingen waren van dien aard dat het slachtoffer ter verpleging in een ziekenhuis was opgenomen. De zaak is in onderzoek bij de recherche van het bureau Nieuwe Haven.
De verdachte R.P., alias Rasta of “Rediman”, is op woensdag 9 mei aangehouden en ingesloten. R.P. wordt ervan verdacht een andere man zwaar te hebben mishandeld door die met een scherp voorwerp steken toe te brengen. De verwondingen waren van dien aard dat het slachtoffer voor enige tijd op de afdeling “Intensieve Zorg”  van een ziekenhuis was opgenomen. De zaak is in onderzoek bij de recherche van het bureau Nieuwe Haven.

error: Kopiëren mag niet!