Politie zoekt nabestaanden lijk Katwijkweg

De politie van Santo Dorp heeft  op zaterdagmiddag 12 mei, omstreeks half zes in de middag, het lijk van een man in een stuk bos langs de Katwijkweg aangetroffen. Het bos bevindt zich tussen de Katwijkweg en de Nieuw-Weergevondenweg. Het ontzielde lichaam hing aan een stuk touw dat was vastgemaakt aan een boom. Het betreft in deze het lijk van een man van vermoedelijk Marron-komaf. De overledene was slank van postuur, met een geschatte lichaamslengte van 1.68 meter en vermoedelijk tussen de 35 en 40 jaar oud. De persoon was gekleed in een groen-wit-grijze trui met strepen, een donkerblauwe korte broek en blauwe slippers. Nabestaanden of andere belanghebbenden kunnen contact maken met de politie van het bureau Santo Dorp op de nummers 485240 of 48 5250. Er kan ook contact worden gemaakt met het  dichtstbijzijnde politiebureau of met de Centrale Meldkamer van de politie op het nummer 115.

error: Kopiëren mag niet!