Schaarste kookgas opgeheven

De schaarste aan kookgas is opgeheven. Afgelopen zaterdag is Ogane bevoorraad met gas. Gelijk na de bevoorrading is er een aanvang gemaakt met de distributie. Volgens Eduard Gessel, directeur Ogane, is de situatie zich aan het normaliseren. De afgelopen week kenmerkte zich door een schaarste aan gas. De winkels die over hun voorraad gascilinders heen waren, konden de consumenten niet voorzien. De tanker had op 3 mei Suriname moeten binnenvaren, maar is pas zaterdag aangekomen. De lading is negen dagen verlaat. De reden hiertoe is dat het product schaars was.
De directeur van Ogane geeft aan dat de gasvoorziening voor de komende periode gegarandeerd is. De eerstvolgende aanvoer is op zondag. De prijzen van de gascilinders, meer bekend als gasbommen, zijn onveranderd gebleven.

error: Kopiëren mag niet!