Overvallen moeder en zoon doen relaas bij rechter

Armand A. staat terecht voor een beroving gepleegd op 3 januari. Een mevrouw verklaarde dat zij in haar slaap werd verstoord door een rover. Rond 3 uur in de ochtend voelde zij dat haar mond dichtgedrukt werd. Zij werd wakker en zag een man voor zich staan met een groot mes in zijn hand. De mevrouw was danig geschrokken en schreeuwde. Haar zoon die op dat moment in de woonkamer sliep, hoorde het geschreeuw van zijn moeder. Toen hij naar de kamer van zijn moeder liep, kreeg hij een keiharde slag met een ijzeren voorwerp op zijn hoofd. De zoon raakte bewusteloos. De rover die bij de moeder in de kamer was, vroeg naar geld en goud. Toen de criminelen hun snode daad hadden voltooid, maakten zij zich uit de voeten. De mevrouw verklaarde bij de rechter dat zij de twee mannen zag wegrennen. De rovers hadden enkele tassen met inhoud achtergelaten aan de overkant langs een goot. De vrouw raakte in de war toen zij haar zoon bebloed aantrof. Haar zoon heeft meer dan 20 hechtingen aangebracht gekregen. De zoon verklaarde bij de rechter dat hij al 30 jaar op het adres woont. “Mi bin prakseri dat rover no kan kong na wang tjing poti oso”, stelde de zoon. De rechter stelde deze zaak uit naar 11 juni. Op die dag zal de rechter een politieman horen. Armand A. blijft aangehouden.
Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!