Mira oedoe – boom omgevallen:

Door een hevige rukwind is gistermiddag een miraoedoe-boom omgevallen waarbij de buren Robin Sewkoemar en Parmanand Kasiram in de kosten zijn gejaagd. Van Sewkoemar is het voorruit van zijn bestelbus aan diggelen geslagen en is zijn stenen schutting eveneens vernield. Van Kasiram is de kippenhok kapot gegaan. Beide heren gaven gisteren aan Dagblad Suriname te kennen dat zij zich vaker beklaagd hadden bij de buurman op wiens erf de boom groeide. Sewkoemar en Kasiram wezen de buurman op het dreigende gevaar, maar hij had geen luisterend oor. Gistermiddag was het raak. ‘Ik zat te eten toen de boom neerviel op mijn bestelbus’, vertelt een geschrokken Sewkoemar. ‘Er is nog een tweede miraoedoe- boom op het erf  en die kan ook elk moment omvallen.’ Beide heren hebben zich ook beklaagd bij verschillende instanties, maar hulp is steeds uitgebleven. Dat van gisteren had dus voorkomen kunnen worden. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto>Ruben Hanoewant)

error: Kopiëren mag niet!