Twee brigadiers blijven aangehouden

In de moordzaak waarin twee brigadiers van politie ervan verdacht worden Celius Molius van het leven te hebben beroofd op 29 maart,  heeft de rechter-commissaris gisteren de bewaring van de verdachten verlengd. Persofficier van justitie Claudia Bruining bevestigde de bewaring van het tweetal. De twee brigadiers van politie, Anielkoemar K. en Haroen N., hebben reeds 30 dagen in voorarrest doorgebracht. Beide verdachten hebben een advocaat, Murwin Dubois, in de arm genomen. Het levenloze lichaam van Molius werd langs de Nieuwweergevondenweg, omgeving Leiding 18, aangetroffen. Hij was geboeid.
De raadsman gaf aan Dagblad Suriname te kennen dat het Openbaar Ministerie (OM), gerechtelijk vooronderzoek heeft gelast om meer duidelijkheid in de zaak te kunnen brengen. “Men gaat direct ook kijken hoe het zit met de  bewijsverzameling voor de zitting”, stelt Dubois. Van een betrouwbare bron wordt vernomen dat deze zaak gekoppeld is aan illegale goudhandel.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!