Getuigen opgeroepen in berovingszaak taxichauffeur

Giovanni P.,  Dwight O. en Jerry W. worden ervan verdacht een taxichauffeur op 20 augustus van het vorig jaar te hebben beroofd. Het drietal nam een taxi aan de Heiligenweg met het verzoek om hen te rijden naar de Verlengde Ephraimszegenweg.  Daar aangekomen, hielden de rovers de taxichauffeur onder schot en vroeg hem door te rijden. Onderweg stopten de criminelen bij een winkel om plakband aan te schaffen. Daarmee werd de taxichauffeur vast gekneveld en in de kofferbak opgesloten.
De taxichauffeur had gereedschappen in de kofferbak. De rovers dumpten die ergens op een perceel. De rovers hebben hierna ook een Chinees beroofd. Ze reden toen naar de Indira Gandhiweg waar zij het voertuig onbeheerd achterlieten. De rovers hebben SRD 740 en de autobescheiden van de hardwerkende taxichauffeur buitgemaakt. De gereedschappen, welke op een perceel werden achtergelaten, zijn bij een van de verdachten aangetroffen. Advocaat Nacatia San A Jong staat de verdachte Giovanni juridisch bij. De rechter heeft behoefte om getuigen te horen in deze zaak. Op de volgende zitting zullen die getuigen worden gedagvaard. De verdachten blijven tot dan in detentie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!