RBN mag 1 lied uit repertoire Sasur niet vrijelijk afdraaien

Rapar Broadcast Network (RBN) mag 1 lied uit het repertoire van Sasur niet vrijelijk afdraaien. Dat was het besluit van het Hof van Justitie in hoger beroep tijdens de rechtszaak Rapar versus Sasur. Het gaat om het nummer ‘Tum na jaane kis jahaan mein kho gaye’.
De rechter heeft de tweede vordering afgewezen. Deze eis hield in dat geen enkel nummer dat onder beheer van Sasur staat, afgedraaid moest worden zonder toestemming van Sasur. Dit betekent dus dat nummers die onder beheer zijn van Sasur, wel zonder toestemming van Sasur afgedraaid mogen worden. Dit deelt advocaat Freddie Kruisland onder voorbehoud mede aan Dagblad Suriname. De raadsman van Rapar heeft het vonnis nog niet, maar heeft wel verslag gehad van zijn rolwaarnemer.

error: Kopiëren mag niet!